Slappelördag

Kvällen igår gick så fort. Fick jobba över lite, typiskt när det är fredag och man bara vill hem och greja. Men så går det när sjukhusen inte gör som man kommit överens om :P Förståelsen för personen i andra ändan av luren är verkligen liten ibland. Aja, nog talat om det. Åt middag hos morsan igår, sen packa vi ihop allt och körde hem. Lämnade Tintin hos Jimmy och drog hem. Försökte vila men det gick såklart inte. Sen drog jag hem till HL och hade lite fredagsmys där. Har varit där en sväng idag med. Behövde ju fördriva dagen med nåt så varför inte i gott sällskap? Är hemma nu. Tänkte slappa tills det är festdags i Åhus. Inflyttningsfest hos en kompis. Men jag ska såklart upp tidigt imorgon så jag ska inte festa direkt. Men det ska bli kul att träffa alla folk som man inte sett på ett tag. Bara snacka och umgås, man måste det med ibland.

I förmiddags fick jag ett ryck och gjorde vid alla avloppen här. Kom att tänka på vad fastighetsskötaren hade sagt om duschavloppet, att det var typ sammankopplat med alla andra avloppen. Han provade spola i alla och det rann ju sakta överallt. De kunde inte förstå detta. Så jag rensade i köket (skruvade inte av rören och så utan skruvade bort locken för hålen i vasken och tog skiten där i) och handfatet i badrummet. Duschavloppet var redan fint. Och gissa vad? Sen rann det snyggt och bra ner i duschavloppet utan att översvämma!! Så nu kan min skruvmejsel få flytta ut från badrummet :D Nu behöver jag inte lyfta upp hela insatsen i avloppet när jag ska duscha mer. Intressant va? Jag är bara så glad att jag kan duscha normalt igen. Kan ju vara bra för nästa hyresgäst att det går också ;) Btw 22 sökande på min lgh i skrivande stund. Hoppas att den som får den vill ha den en månad tidigare. Håll tummarna för mig!

Bebismys

Igår var en strulig dag på jobbet. Började jobbedagen i Tyringe men efter 30 min körde jag till Vinslöv. Efter typ 20 min där fick jag köra hem. Var överflödig på båda ställena och ska jag jobba tänker jag inte sitta och rulla tummarna. Så jag fick ett kvällspass istället. När jag började kl 15.30 visade det sig att vi var en för många på det passet också, så en annan hade gått hem. Synd, kunde jag lika gärna varit ledig hela dagen men pengarna är goa.

Det positiva med gårdagen var iaf att jag fick dagen fri att utnyttja och det gjorde jag väl. Mamma och Tintin skulle köra till Höör så jag hängde på dom. Där fick jag träffa min lilla goa brorson igen. Han hade minsann vuxit en del. Tänk va fort det går!!! Nu är han 7 veckor gammal. Hade tyvärr ganska mycket magknip men nåt litet smile fick han fram iaf. Det är så mysigt med bebisar, tills dom skriker. Men då kan man lämna dom ifrån sig ;) Haha, det är bra det också. Tintin och Martin bakade en citronsockerkaka, de använde en stor citron men det var gott ändå :) Imorgon är det dags för sista jobbedagen på sträck!!! 13 dgr är inget att leka med. Men snart är det över. Ser framemot mina 2 veckors semester. Ska bli gött, hoppas bara på bra väder med.Nu när vi kollade igenom bilderna på Kasper så kom en del upp och ner. Då säger Tintin "Då kan man tro att han är en spiderman-bebis" haha, ja det kan man ju tro ;)


Tintin i bilen på väg hem.

Tintin har fått vara till nytta hemma hos morsan. Han har fått lite uppgifter här om dagarna. Som igårmorse så fick han torra en del av disken. Och sen hjälpte han morsan att köra ved. Han fick såklart betalt också. En 5a för besväret. Vi fråga om han skulle betala skatt med, då sa han 150 öre ;P Vi kom fram till att han slapp betala skatt, för tydligen var det morsan som skulle leka staten då.Cykla för livet!!!!!

Haha skoja bara :) Försökte lära Tintin att cykla i våras men det gick inte så bra. Han var inte motiverad då och det gick inte så bra. Men så igår när jag fick Tintin från Jimmy så berätta han att Tintin hade cyklat några meter på cykeln han har där. Så igår packade jag ju med cykeln och sen begav vi oss till Sörby. Vi var 4 stycken som turades om att hjälpa Tintin med balansen och att komma iväg. Såhär såg det ut först:

Sen kom vi på att sadeln nog var i det lägsta laget för honom. För han orkade inte riktigt trampa. Inställningen var ju bra förra året men han har såklart växt en del sen dess ;P Vi höjde sadeln ca 6 cm, sen försökte vi igen. Och då gick det såhär:

Lite skillnad va? Haha, det gick fort framåt sen kan man säga. Men han vågar inte cykla på grusen än. Har bara provat på gräsmattan och det är ju lite knöligt och tungt för honom. Har filmat honom också men morsans dator är för laggig för att jag ska orka pyssla med att lägga in filmen först på youtube och sen bloggen. så det får bli en annan dag.

Har jobbat i Bjärnum idag. Så nu ska jag vila en stund sedan blir det badhuset med HL och barnen.

Bjuder på en bild på Tintin som de tog här idag.

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0