Smarthue

Tintin har blivit en riktig liten skämtsam typ. Lämnade honom hos morsan igår, vi grillade lite korv innan jag körde till jobbet. J var sist till bordet och då sa Tintin "Korvarna är slut, du får ingen" Men J såg ju att där låg på korvar på grillen, då sa Tintin "Men de är till Mynta". Bara en sån sak, att han drar till med skämt på det viset! Helt sjukt kul, vad vi skrattade :) J är morsans hyresvärds son, eller vad man ska säga.

Hämtade honom idag. Han mötte mig i dörren, Stod och höll sig om benet, sa att han hade brutit det idag men det hade "läkit" (läkt) igen. Tur var väl det. Jobbigt med brutet ben haha. Han hade ramlat och skrapat sig på knäet. Riktigt skönt verkade de ha haft det. Hade åkt till Tydingesjön och badat både idag och igår. Tintin var riktigt nöjd.

Det var jag också, för gissa vad som kom med posten idag?!?! Inget mindre än mitt efterlängtade spel: Lego: Harry Potter :D Åkte inom OnOff och köpte en handkontroll så vi kan spela tillsammans. Fick ju bara 1 handkontroll med xboxet som jag lånar av min bror. Men nu har jag en alldeles egen :) Har hunnit spela lite med Tintin på kvällen. Riktigt roligt! När jag spelade demot hos lillebror tyckte jag att det verka svårt, men nu får man ju lära sig trollformlerna från början och vad de ska användas till, man har lektioner typ. Det är riktigt kul :D Tintin gillade det också. Fast han har inte riktigt kommit in i det med de olika formlerna. De andra lego spelen är lite lättare. Men det kommer ;)


(bilden är lånad från cdon.com)

Nu blir det film och sen sängen. Ska tvätta en maskin imorgon kl 10, sen ska vi bara ta det lugnt innan det är dagis och jobbedags.

Nyduschad

Har jobbat natt fre och lör. Och nu ska jag jobba kväll-dag-kväll-dag, sen är jag ledig heeela fredagen innan jag ska jobba natten på lördag igen och sen ngr nätter framåt. Fullspäckat schema, minst sagt.

I fredags firade jag midsommar hos VLJ med familj. Åt lite gott, bl.a. jordgubbar. Dom var riktigt goda! Men gratis är alltid gott ;) Nej, jag payade inte 45-50 kr för jordgubbarna som många andra fick göra. Hämtade gratis hos morsan under dagen. Passade på att gå en lång runda med Mynta, har saknat att gå långrundor med en hund sådär. Det blir som ett sällskap. Men om ngr år har förhoppningsvis får familj utökats med en hund.

Idag hämtade jag Tintin och hans pappa på stationen. De kom med tåget från Motala. Väl härhemma satte Tintin igång Lego:Batman spelet. Jag har nu börjat förstå det lite mer och tycker därför att det är lite kul ändå. Så jag grillade flintastek och fixade mat och efteråt spelade vi tillsammans. Tur att det finns Walkthrough guider på internet, annars hade man varit körd många ggr ;P

Fick mail från en sida på nätet där jag bokade Lego:Harry Potter, de skickar spelet på måndag :D Längtar så!!!! Släpps den 30e, så jag får det kanske ngn dag innan ;) Måste skaffa en andra handkontroll till xboxet så vi kan spela det tillsammans. Annars är det ju inget kul, för tintin menar jag, för det är ju jag som ska spela det haha.

Lägger upp lite på bilder på min goa unge som är nyduschad. Han valde själv frisyr. Spana in hur långt det är i nacken nu :)

Nya skor

Har jobbat ngr nätter nu så det har inte blivit så mycket bloggat. Tar igen det nu med råge :)
Idag blev det en runda på stan. Gick inom klockaffären för att köpa ett batteri till Ben10 klockan, men vi kom fram till att klockan förmodligen är död. Den ticka inte :( Så tråkigt. Tur att den endast kosta 5 kr plus frakt, men lite besviken blir man ju. Sen gick jag in på HM, hade 2 st 50kr checkar som jag skulle slösa på byxor till Tintin. Han ska ju ha den smalaste av de smalaste modellerna. Hittade endast ett par som jag kunde tänka mig att han kan bli nöjd med (hans strl var såklart slut i de flesta byxsorterna). Hitta ett par billiga shorts och en skjorta till honom också. Han blir säkert nöjd :D Sen tänkte jag att jag skulle kolla efter skor till mig, lite sådär för skojs skull. Gick in på Scorett, har aldrig köpt skor där. Hittade ett par converse (Levis) som jag blev förälskad i. De hade en kampanj nu "Ta 2 betala för 1", så jag gick ju där tills jag hittade ett par till och det blev ett par tunna adidas skor :) Så för 699:- fick jag 2 par kvalitetsskor:Nu ska jag bara njuta och slappa resten av kvällen. Fast en lång promenad ska jag nog också ta och hinna med :)

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0