Mer inredning

Idag planterade jag även om mina små blommor som jag fick i present av mamma. Hade köpt gulliga krukor på Eko! häromdagen. Blev dock bara 3 av 4 som planterades om. En av dom hade vissnat rejält, trodde jag först, men vid en andra blick såg den snarare sjuk ut. Men såhär såg krukorna ut iaf:Köpte ju blommor till barnens rum också på Eko!. De fick likadana, och de ser ut såhär:


Idag stack jag inom rusta för jag hade sett att de hade en plastmatta i blått och vitt som skulle passa så bra i vårt kök!!! Såhär bra blev det:

Sovrummet

Har varit ledig idag och mår dessutom lite bättre trots min förkylning. Jag fick ett ryck och tog tag i sovrummet. Så tradigt när det är rörigt överallt. Nu ska vi bara hålla ordningen också :)


Skrivbordet fick sig ett ordentligt röj :)


Den här kistan funderade Henrik på att göra sig av med, men så länge jag använder den så kan han inte göra det ;)


Jag tröttnade på att barnens bilder bara låg på en hylla och samlade damm, så jag tog bort allt skit som låg på byrån, dammade av bilderna och ställde upp dom. Plockade även fram min värmeljushållare som jag fick i julklapp av jobbet. Saker är ju till för att användas, inte ligga nerpackade.


Vårt Leksvik klädskåp som Henrik körde till helsingborg för att köpa. Fullt med kläder, mest mina ;)


Vår klädhörna :) Sängen står mittemot byrån så vi kan beundra våra vackra barn innan vi somnar varje kväll.

Köket

Gjorde ett annat klipp/fynd på Maxi idag. Såg först en skitsnygg gardin (hällängder) i blått och vitt med blommönster, men den var såklart slut!!! Så jag kollade vidare och såg att de hade en sorts panelgardin för 20 kr, trodde inte det var sant först så jag scannade den men det stämde, 20 kr var priset. Den var också i typ naturvit och med blått mönster så jag tänkte att då tar jag den i väntan på att de får hem den andra som jag verkligen vill ha (hoppas hoppas hoppas).


När jag hade strykt dom och hängt upp dom så förstod jag priset, den ena hängde rejält snett så den fick jag hänga på andra hållet. Men att mönstret är upp och ner på den ena sidan är inget man märker om man inte påpekar det. Vilket jag nu har gjort ;)


Var även på Eko! under förmiddagen och shoppade. Framförallt var jag ute efter krukor eftersom jag har lite blommor som jag ska sätta om, men inhandlade även ett ljusfat och lite blåa stenar. Hade först tänkt ha det i vardagsrummet men eftersom det nu blev blått och typ vitt i köket så ska det få stå på köksbordet istället. Är så nöjd med mina inköp idag!

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0