Sommardag

Ja äntligen kom det en sommardag! Helt underbart med lite sol och värme. Blev t.o.m. ett besök på stranden! Första för mig i år. Dock inget bad, det fick Tintin och lillebror göra själva. Det är en bra dag också för Henrik och jag har pratat igenom och båda vill fortsätta förhållandet. Vi har båda så mycket känslor för varandra att det är dumt att bara slänga bort dom och plåga oss själva, dock ska vi ändå flytta ifrån varandra för det är en del av lösningen.


Såhär glad blir man när man får veta att man ska flytta till Öllsjö och bo i samma kvarter som sina kompisar.


I Everöd hos morfar. Tintin och Daniel tog en tur med permobilen.


Henrik var också sugen på att ta en tur.


Tintin kan man inte kalla badkruka


Daniel bangade inte heller


Sandmannen


Nergrävd av Daniel


Han lyckades ta sig upp efter lite kämpande


Hela strandgänget


Mys med sin mamma är alltid härligt


Killarna kastade lite boll, Tintin behöver verkligen träna på sin bollkontroll, han har tyvärr ärvt mina talanger :P

Sängram från Jysk

Har länge spanat efter sängram. Ända sedan vi flyttade till Udden faktiskt. Men har inte hittat någon snygg till bra pris. Har sett många snygga men fel pris. Men nu reade Jysk en sängram som jag tycker kommer passa bra i mitt sovrum (hade passat här på Udden också). Billig var den, sängborden som matchade kostade väl lite mer än jag egentligen hade velat betala men ändå inte dyrt för att vara sängbord. Men nöjd blev jag :)Ljuset i tunneln?

Jag ska försöka koncentrera mig på ljuspunkterna i mitt liv.
Boendesituation är löst senare i höst. Jag har fått (som jag ville) en trea på markplan i Öllsjö. En jättefin lgh som går i blått (min favoritfärg). Och i området har Tintin två kompisar som han tycker om att leka med, så jag vet att han kommer stortrivas. Ska berätta för honom imorgon när jag träffar honom. Så flytt i oktober. Tiden fram tills dess kommer ju vara lite jobbig och tråkig, men jag ska nog överleva det. Jag har ju Tintin som förgyller mina dagar varannan vecka med sitt skratt och sina tokiga påhitt.


Försökte rita en planlösning och detta blev resultatet. Mycket fönster i lgh (streckade linjerna), snyggt va ;)
Där kommer jag definitivt trivas. Men det kommer bli tufft att vänja sig vid ensamheten i början. Får kanske skaffa en katt :P Underbart nog kommer jag ha tvättmaskin i lgh!!! Guld värt :D Och diskmaskinen ska jag ta dit också, allt för att "lyxa" till det i vardagen. Ska försöka göra mig en liten arbetsplats/syhörna. Har så mycket planer så jag spricker nästan!!!

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0