Ljuset i tunneln?

Jag ska försöka koncentrera mig på ljuspunkterna i mitt liv.
Boendesituation är löst senare i höst. Jag har fått (som jag ville) en trea på markplan i Öllsjö. En jättefin lgh som går i blått (min favoritfärg). Och i området har Tintin två kompisar som han tycker om att leka med, så jag vet att han kommer stortrivas. Ska berätta för honom imorgon när jag träffar honom. Så flytt i oktober. Tiden fram tills dess kommer ju vara lite jobbig och tråkig, men jag ska nog överleva det. Jag har ju Tintin som förgyller mina dagar varannan vecka med sitt skratt och sina tokiga påhitt.


Försökte rita en planlösning och detta blev resultatet. Mycket fönster i lgh (streckade linjerna), snyggt va ;)
Där kommer jag definitivt trivas. Men det kommer bli tufft att vänja sig vid ensamheten i början. Får kanske skaffa en katt :P Underbart nog kommer jag ha tvättmaskin i lgh!!! Guld värt :D Och diskmaskinen ska jag ta dit också, allt för att "lyxa" till det i vardagen. Ska försöka göra mig en liten arbetsplats/syhörna. Har så mycket planer så jag spricker nästan!!!
Anonym
2011-07-30 @ 23:35:01
URL: http://www.petitefia.blogspot.com

Vad skönt att det känns som du kan hitta lite ljuspunkter, kärleken är krånglig, men både tvätt o diskmaskin, jag blir avundsjuk!!!!!

Minett
2011-08-02 @ 08:51:49
URL: http://mittlivsverk.blogg.se/

Har vant mig vid diskmaskin så det vill jag inte vara utan, sen är ju tvättmaskinen verkligen ett plus!!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0