Lgh tömd!!

Det går framåt med flytten. Emils lgh tömdes i helgen och nu håller den på att städas för fullt. Imorgon ska vi lämna nycklarna. Ska bli såå skönt att vara av med den.
 
Målningen i huset, detta är färdigt:
Nellies rum
Tintins rum
Datorrummet
Köket.
 
Detta är kvar:
Fondväggen i vårt sovrum
En strykning till i tv-rummet.
 
Sen så småningom ska vi måla trappan och måla farstun och hallen. Men det tar vi när vi bor där. Huvudsaken är att vi får allt det andra gjort först.
Fick semester natten som var så jag kunde lägga extra tid på flytten. Tur man har en så förstående chef. Vi var en extra enligt schemat så jag behövde inte ersättas på något sätt. Men men, hade en timme på mig härhemma att vila lite så nu ska jag dra mig inåt mot stan igen.

Dåligt uppdaterad!

Ja nu har jag fått in lite klagomål på att bloggen inte är uppdaterad på ett tag. Så blir det när man har fullt upp. Vi håller på att måla för fullt i huset för att hinna bli klara innan vi ska börja flytta in. Vårt sovrum är så gott som färdigt, bara fondväggen som ska upp. I stort sett likadant med Nellies rum, men vi får se om det krävs en tredje strykning av den vita färgen där. Första strykningen i Tintins rum är gjord idag. Sen ska jag såklart inte glömma att nämna våra underbara hyresvärdar som har målat om köket till oss (så nu slipper vi den kräkorangea färgen) och nu har de även börjat måla om datorrummet till oss. De är toppen :) Håller på att packa för fullt med. Det går fort att packa men man har mer grejer än man tror!
Ett litet bakslag blev det i söndags när Emil skada ryggen på fotbollsmatchen så vi fick spendera 6 timmar på akuten. Shit happens. Inget brutet, men han har ont och haltar men det går över. Nu ska jag återgå till packandet.

Angry Birds mössa


 
 
Här är en höstmössa till Tintin. Jag hittade först ett mönster till en Angry Birds mössa men jag tyckte den såg så konstig ut på bilderna så själva mössan är faktiskt från Hello Kitty mönstret medan delarna är från Angry Birds mönstret. Dock fick jag justera delarna lite också för att de skulle bli bra. Även till denna mössan har jag använt Drops Paris och virknål 4,5 mm. Kan tyvärr ej länka till Angry Birds mönster eftersom det är ett pdf dokument som jag hittade på en virk-community.

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0