Ebay.com

Igår shoppade jag på ebay för första gången. Jimmy hade tidigare under dagen handlat en lap-timer via ebay och jag var sugen på att prova handla nåt jag med. Dexter utvecklas snabbt nu och han kommer när som börja gripa efter saker och till det behövs lite nya leksaker. Han behöver dessutom lie nytt att titta på.
Så jag beställde:
En tusenfoting med ljud i. Olika ljud i olika kroppsdelar.
Och en drake. Båda är leksaker från märket Lamaze och de är väldigt uppskattade av barn.
Så om ca två veckor har jag grejerna härhemma. Förhoppningsvis är inte Dexter helt fullvuxen innan dess ;)

Värsta klippet

Göranssonar gör saker
Jepp, ikväll var det klippa håret som gällde. Tintin var så trött på att bli svettig i håret så han ville bli av med det. Jimmy skulle klippa sig han med. Tintin insistera på att klippa själv. Men självklart fick mamma fixa till det som han missade ;)
 

Sturup Raceway 27 juli

Igår var vi på Sturup Raceway i värmen. När vi kom dit möttes vi av en svärm rapsbaggar, men efter en timme ungefär så lugna det ner sig. Tintin var inte alls glad över baggarna men även han tyckte det blev bättre sen.
Något tält hade inte Jimmy hunnit införskaffa men vi hade tur och kom i skuggan av en stor byggnad. Två stora läktare med OK gångavstånd fanns där och det var några fina kurvor som jag fick en chans att fota Jimmy i. Inga avåkningar för Jimmys del denna gången. Tyvärr har jag för litet objektiv för att kunna zooma in ordentligt, men jag är nöjd ändå. Och Jimmy var nöjd med hojen :)
 
 

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0