Drömmarnas värld

Inatt blev det fyra olika drömmar. Tre av dom minns jag bättre.

 

1. Jag och Marie skulle gå på en Avenged Sevenfold konsert. Falling in Reverse skulle vara förband. Vi stod i publiken som bestod av ca 50 pers) och väntade på att de skulle börja. Scenarbetarna började lägga ut en massa filtar på golvet där vi stod och sen la de sig rakt ner och spelade döda. Vi undrade vad fasen som pågick. varför kom inte musiken igång? Jag tog en runda och kollade läget men kunde inte se någon som tänkte gå på scenen och sjunga. Jag återgick till Marie sen gick vi en tur tillsammans och hamnade "backstage" fast det låg mer bakom publiken. Där såg vi en av medlemmarna i Avenged Sevenfold, han satt och grät. Vi gick fram och pratade med honom och tröstade honom. Killarna i bandet hade bråkat och han blev utfryst. Vi fick honom till att återgå till bandet men någon konsert blev det inte. Så alla skulle åka hem. Jag sa till Marie att jag ville sno med mig en av de där filtarna hem och försökte få fatt i en men det var skvatt omöjligt. Så vi begav oss utan en filt.

 

Ammade Dexter.

 

2. Jag och Marie hade varsitt kontor i en byggnad som liknade gamla Väskolan. Hon stod närmre presidenten än vad jag gjorde men jag gjorde allt jag kunde för att komma upp mig inom jobbet. Jag städade kollegors kontor m.m. Fast där var en kvinna som verkligen gick mig på nerverna så hennes kontor vägrade jag städade. Då gick jag till Vevves kontor och beklagade mig över denna jobbiga kvinna. Veve bjöd på kakor för att få mig på bättre humör. In kom Marie med värsta pappersluntan, hon hade lite arbetsuppgifter till oss att utföra.

 

Vaknade av en lastbil som satte ner orangea vägpinnar.
Ammade Dexter.

 

3. Jag och Marie var på en båt som färdades genom alligator-trakter i florida. Båten var som en färja med andra människor ombord. Något gick snett och det ropades ut i högtalarna att båten skulle sjunka och man fick rädda sig bäst man kunde själv. Jag och Marie sprang runt som yra höns för att hitta något vi kunde flyta på i vattnet, några livbåtar fanns där inte! Andra människor hade också panik men vi försökte att inte bry oss om dom. Vet inte hur många dörrar vi öppnade för att kolla efter bra att ha grejer. Men till slut fick vi hoppa i vattnet utan något att flyta på.

 

Tintin snodde allt täcke, tog tillbaka hälften.
Ammade Dexter.

 

4. Jag satt i fängelse, men det såg ut som ett vanligt sovrum. Dexter hade jag med där. Jag skulle möblera rummet med en säng, spjälsäng, hylla, tv-bänk m.m. 

 

Alarmet ringde.
Väcka Tintin.

 

Ja, såhär har min natt sett ut :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0