Operation "Hitta avloppsrör"

Igår gav Jimmy sig på att gräva lite runt delar av huset för att hitta avloppsröret. Han höll på till 20.30 utan framgång. Då hade han grävt en rejäl grop på framsidan bredvid trappen till tvättstugan oh en rejäl grop vid ena sidan om luftpumpen. Han hittade det gamla vattenröret in till huset dock.
 
Idag ringde jag hit pappa för hjälp med grävningen. Han grävde den andra gropen på andra sidan om luftpumpen utan resultat. Sen började han gräva närmre trappen. Och gissa vad han hittade? Kloss i kloss med det röret jimmy hittade igår fanns det jäkla avloppsröret. Jimmy hade alltså bara varit millimetrar från röret han letade efter. Så sjukt.
Detta stora rör var det vi var på jakt efter. Jimmy hittade det lilla röret som också syns på bilden.
Sen fyllde pappa igen gropen han hade grävt upp.
Jimmy fyllde i den andra gropen vid luftpumpen samt påbörja I fyllningen i gropen vid trappen. Dessutom började han "montera" ner/slå sönder yttertrappen. Vi ska nämligen anlägga en spolbrunn och vi vill få den så nära som möjligt. Så till nästa sommar får vi väl börja på vårt terassbygge som är planen på framsidan ;) Men nu har vi kommit en bit på väg. Klockan är snart 20.30 idag med och Jimmy är ute och grejar med detta.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0