Söndag

Igår åkte jag och pojkarna en runda till Vä för att hämta ut grejer som Länsförsäkringar bjöd på. Hade en baktanke när jag hade med Tintin och jag fick rätt! Han fick hjälpa mig att bära Dexter så han följde med oss mellan bilen och hämtningsplatsen.
Väl hemma klippte Jimmy gräset och hjälpte pappa att byta ett bromsok. Jag försökte pula här och var i trädgården men det var inte lätt när man hade Dexter med sig. 
Rocky hade fångat en mus som han lekte med. På bilden under syns musen vid däcket. Men när Lizzy intresserade sig för leken tog Rocky musen i munnen och gick iväg.
 
På kvällen åt vi middag hos svärmor. Som vanligt blev vi ordentligt bortskämda med med god mat (smörgåstårta) och efterrätt (jordgubbar glasstårtor kakor). Det var knappt så man behövde äta den obligatoriska nattmackan innan läggdags ;)

Utomhusbad

Idag åkte baljan ut och en glad Dexter var road i en halvtimme.
Förvånad var han när han sedan fick tillåtelse att vända upp och ner på baljan för att tömma ut vattnet. 
 
Lillebror en vaggade i vagnen medan Dex badade. Men så fort vagnen blev stilla började det gnällas. Tur man är kvinna så man kunde plocka lite ogräs och vagga vagnen samtidigt ;)

Försenad present

I måndags förmiddag ringde jag pappa och hörde vad han hade för sig. För en gångs skull hade han inget inplanerat så jag drog med honom till Harald Nyborg och köpte en gungställning till Dexter som han var lovad i present. Jag behövde både bärhjälp och låna släpet. 
 
På kvällen fick Jimmy bygga ihop den. Jag trodde att det kanske skulle ta en timme eller en och en halv men icke. Det tog snarare tre timmar. Dexter somnade först vid 22 eftersom trötthet kört förbi några timmar tidigare och han körde på extra batterierna  (alltså han var övertrött x3).
 
Färdigbyggd.
 
Pojkarna leker flitigt på det. Det blir en jäkla fart när de åker rutschkanan så det har slagits i både huvuden och rumpor och ryggar. Tintin hällde även vatten på kanan och sen åkte Dexter. Ja jäklar va han flög.
 
Så nu slipper jag ångesten över att vi inte har köpt hans sista present :)

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0