Tivoliparken

Idag blev det en tur till stan för att rasta barnen. Vi parkerade vid naturum och sen traska vi inåt stan. Ett första stopp i lekparken och fikapaus.
Det var väldigt uppskattat med sällskap av de små fåglarna.
 
När vi var färdiga i parken gick vi vidare till CM där jag lovat barnen varsin sak/plagg. Dex hittade såklart en transformers dräkt som han fick ha på sig när den var betald. Sen en tur in i ostaffären för att köpa present till en kollega. 
Därefter var ungarna lovade lunch på mc Donalds. Inte den lugnaste lunchen jag ätit men vi överlevde. Dex lyckades dessutom klättra upp i lekställningen utanför fast de satt upp stopp för omgångarna.
Efter detta körde vi vidare till Åhus för att hälsa på svärmor/farmor på jobbet. Sen körde vi hemåt och har försökt slappa lite.

Badväder

Igår vid 16-tiden var Dexter fullt bestämd att det var baddags. Solen hade gått i moln men visst, det var fortfarande skönt i luften. Så mamman fick snällt hinka vatten till den lilla poolen.
Tintin fick ställa upp som fotograf.
 
Min fina hund som totalvägrar att titta in i kameran. När man tar fram tittar hon alltid bort.
 
Billy satt på sitt favoritställe, yttertrappan. Han älskar att gå ner och uppför den och bara sitta på den och prata och klappa händerna. Ja, helt enkelt hans favoritställe.

Tintin 12 år

Den här godingen fyllde 12 år i lördags.
Enligt hans önskemål skulle vuxenkalasen eller festen hållas på kvällen. Så alla gäster var inbjudna kl 18.
Vi hade fixat och gjort iordning i kallgaraget så vi skulle slippa trängas samt att de gäster med pälsdjursallergier inte skulle plågas. Vi hade tur med vädret, det började ganska grått men sprack upp framemot eftermiddagen.
 
Det bjöds på tacopajer och sallader som varmrätt.
Paket öppning. Dexter och Billy hade ngr paket att öppna dom med eftersom det var folk som kom långväga ifrån som inte hade firat dom innan.
 
Innan efterrätten körde vi dessutom ett litet quiz med händelser från år 2005. Vissa deltagare fick påminnas vid flera frågor att det var 2005 som frågan grundade sig på ;)
Inger, Maria, Adde och Rasmus vann med 9 poäng av 13 och de båda andra lagen fick 7 rätt var.
 
Tintin hade önskat en marängtårta (nutella, grädde och daimkross mellan bottnarna) och en vanlig princesstårta.
Jimmy körde iväg med barnen ngr timmar mitt på dagen så jag kunde i lugn och ro göra tårtorna och dessutom hinna påbörja städningen. När Jimmy kom hem byttes vi av så jag lekte med barnen medan Jimmy städade färdigt.
 
Järngänget som var kvar till sist. Kusin Alex sov dessutom över med Tintin.
 
Tintin var väldigt nöjd med festen så det kommer bli något liknande nästa år :)
Dexter och Billy älskade även dom att det var så mycket folk och de lekte med kusinerna och hade hur kul som helst. Kusin Viggo hade hoppats på att få åka Jimmys gula volvo men han hade redan hunnit dricka en öl när de kom så det blev inget åk på lördagen. Däremot så stod Volvon redo för Viggo när de kom på söndagen för att hämta Alex, han blev så nöjd så jag får rysningar bara jag tänker på det!!!
 
En bra dag och en bra fest :)
Alltid kul att träffa släkten <3

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0