Nästa sista dagen

Ja, det var det idag. Och imorgon är sista dagen. Känns lite halvkonstigt men ändå kul. Var på ortopeden en sväng idag med och fixade med passerkort och så. Kändes jättebra :) Så jag ser verkligen framemot avdelningsbytet. Har varit lite nervös såklart, men inte nu längre.

Idag cyklade Tintin till dagis på morgonen. Han var så stolt och nöjd. Han hade nya kläder på sig inför terminstarten (om man nu kan kalla det så på dagis). När jag hämtade honom berättade fröken att han hade varit så fin och varit så noggrann med kläderna idag. Sen hade han varit jätteglad för att träffa alla kompisar igen så hon hade inte fått en chans att mysa med honom haha. Jag berättade att vi skulle flytta om ngr veckor, det första hon reagerade med "Ska han sluta här?!?!?!". Så jag fick lugna henne och säga att han ska gå kvar tills skolan börjar och då blev hon både lättad och glad. Skönt att Tintin har en sån bra fröken!!!! Jag gillar henne skarpt :) Sen pratade vi om dejter och sånt, hon har dejt på lördag så jag fick ju delge mian nya erfarenheter haha. Jätteroligt. Lite ändringar kommer också ske på Tintins dagis. De har varit en grupp på 12 barn och 4 fröknar. Nu ska de bli 13-14 barn med 2 fröknar. Det beror på att ett barn med utvecklingsstörning inte längre går kvar, så nu är behovet ett annat på avdelningen. Lite synd, men ja, så är det.

Aja, ska hålla kväll nu. Ska ladda inför sista passet på stroke imorgon. Sen på kvällen blir det tacokväll hos the Master ;) Alla ser framemot det, t.o.m. HL tror jag. Han har inget annat val ;PNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0