Milton

Igår flyttade Milton till Helsingborg. Ägaren är en 18-årig tjej som håller på att ta lastbilskort, så planen är att han ska få hänga med henne sen på framtida jobb och det tror jag passar perfekt. Mamman hade haft hundar i många år (men ingen för tillfället) så kunskapen finns hos dom och även tiden. Även om det är sorgligt att han får lämna oss så vet jag att det var för det bästa. Milton kommer få det superbra! De skickade en lägesrapport igår och lite bilder på hur han installerade sig och det såg så mysigt ut. Han fick med sig bädd, trasa, matskål, halsband och koppel. 
Jimmy och Tintin blev fruktansvärt ledsna när han åkte. Så jag försökte dela på mig och trösta dom båda. Sen kom Jimmys bror med familj och skulle sova hos oss vilket gjorde att vi alla fick annat att tänka på. Men när natten kom och det var dags att sova kunde inte Tintin sluta sakna Mille så han fick sova hos oss. På mackan imorse skrev Tintin "Milton" med marmeladen.
Lizzy saknar också Milton. Hon fick också annat att tänka på när gästerna kom igår, de har två barn som är ett och tre år plus att Lizzy som är lite osäker på karlar inte tycker om Jerry (jimmys bror) trots att han är världens mest snällaste mot djur. Inte ens idag har hon slutat vara rädd för honom. Tror att Milton hjälpte Lizzy att vara lite tuffare i såna här lägen. Idag har hon pipit lite, men hon kommer vänja sig. Vi tog en lång promenad, bara hon jag och Dexter och det började snöa så mysigt. 
Milton finns alltid med oss i våra minnen och undrar vi hur det är med honom finns han ett sms iväg!
 
 

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0