Msn

Min lillebror är i Skåne igen, som Tintin har saknat honom!!! Tintin sov över där i lördags och jag fick knappt med honom hem i söndag. Så på söndagkvällen fick han chatta med Daniel på msn. Tintin kan såklart inte skriva själv så han gjorde det han kan, skrev av en bok ;) Det handlade om skelettet i kroppen och Tintin var så nöjd sen när han var färdig eftersom nu hade Daniel lärt sig mer om kroppen.På kvällen innan han skulle lägga sig skrev han av titeln på en annan bok som vi skulle läsa och skickade till Daniel. Han hittade en bok med spökhistorier. Såg ut att vara en barn/ungdomsbok men den var lite för ruskig så jag hoppade faktiskt över en del grejer. Tintin sov gott på natten sen som tur var ;)

Tandfén uppföljning

Idag så hällde jag ut vattnet, tog tanden och lade i en krona. Tintin blev supernöjd när han kom hem från skolan för han hade fått mer pengar av tandfén, han sa att han hade överlistat henne ;) haha han är rolig han, ganska smart också.

Precis när jag skulle ut genom dörren så kom fsk (fastighetsskötaren). Hörde att det hade grejats hos grannen ovanför, tydligen hade de stopp i vasken i köket så han hade varit där och spolat. Så han ville spola hos mig också för säkerhets skull. Så det fick han. Så han fick in och greja själv så körde jag och hämtade Tintin och hans kompis V. När jag kom tillbaka stod fsk och målade över det han hade spacklat för ngr veckor sen. Han tänkte passa på när han ändå var där. Och då passade jag också på att be om hjälp att skruva upp en krok i taket ovanför matbordet så jag kan hänga upp min krona där, han hjälpte mig så gärna :) Sen när han skulle gå sa vi hej då och tack så mycket men så kom jag på att han glömt en grej så jag skrek NEEJ! haha, tror han blev lite rädd :P Sist han var här glömde han sin "spackelpistol" och nu var vi nära på att glömma den igen men jag kom på den i sista stund :P Egentligen skulle han spacklat med vitt i mitt sovrum också men jag sa till honom att jag inte orkat vänta så jag gjorde det själv och sen har jag ju satt hyllor för den väggen så det syns inte, så han frågade om det blev bra och det blev det såklart, var ju jag som spacklade ;) jag är spackeldrottningen :) sen muttra han på skoj att "kvinnfolk kan aldrig vänta" haha, så sant som det är sagt.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och titta på Bonde Söker Fru.

Min hjälpreda

Tintin börjar få hjälpa till mer och mer härhemma. Han ska ju göra sig förtjänt av sin veckopeng ;)

Han hjälpte mig att tömma diskmaskinen, utan diskussioner dessutom ;)Och såhär ser tuffingar ut enligt Tintin :)

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0