Back i träningen

För en vecka sedan vaknade jag med ont i halsen. Tänkte "det har gått över imorgon", den tanken tänkte jag sedan flera dagar och till slut igår vaknade jag utan ont i halsen. Så utan att ha kunnat träna på en vecka så gav jag mig ut på en joggingtur, vartenda steg tog emot och jag fick gå kortare sträckor flera ggr fast jag bara sprang 2,3 km. Att förkylningen är kvar i kroppen gick inte att förneka. Så ja ligger en vecka back i min 90 dagars träning. En vecka kan jag inte ta igen bara sådär så min 90 dagars challenge blir 90+7 dagar. Sjukdom kan man inte riktigt rå på men man kan göra det bästa av situationen.
 
Bilderna är från tidigare i oktober när jag sprang en runda. Var ingen hit att springa med barnvagnen eller så är det bara en vanesak.

Mys med Dex och Biran

Igår åkte Jimmy till TubeCon med Tintin så jag hade en heldag med mina små. Dexter var på sitt vanliga "pyssliga" humör så hans morfar rädda mig några timmar genom att ta med Dex till åtlarna och mata grisarna. Det var väldigt spännande och Dex hade mycket att berätta när han kom tillbaka.
 
Till kvällsmat bakade jag pizza till mig och Dex. Han fick hjälpa att kavla och tyckte det var mycket roligt. Sen så fick han hjälpa mig att diska också. När t-shirten blir blöt så "tar man av" den såhär:
Jag misstänker att detta barn snart inte kommer ha en enda tröja som är normalvidd i halsringningen.
 
På kvällen körde vi till Öllsjö en sväng för tjejkväll. Dock åkte vi hem efter lite mer än en timme igen. Kladdkakan jag lagt energi på att baka var dessutom lagom underbakad (den bara rann) så även den var en miss. Ja, hela kvällen kändes som skit bara. Dex hade iaf roligt, han lekte att han bytte blöja på Billy och sen lekte han doktor med sin lillebror också.
 
Tintin var överlycklig när han kom hem. Han hade fått en massa autografer och sett flera "kända youtubers". 

6 månader idag!

Tänk att det redan gått 6 månader, men det känns som en månad. Men ja, det märks ju att han är större. Inte bara på kläderna. Han pratar (bäbiska), skrattar, rullar till mage och försöker ta sig framåt,  sträcker sig efter grejer och undersöker en massa!
Förutom en massa vila efter den jobbiga natten med storebror så blev det en promenad. Billy ställer alltid upp på kort.
Dexter är dock inte lika glad alltid för att bli fotad.
 
Här har hab själv vänt sig från rygg till mage 
 
Storebrors platta såg intressant ut men helt plötsligt fick Billy vara skärmstöd.
 
Lizzy tyckte jag hade slarvat med tvätten av bebis så hon fixade det lilla utrymmet bak öronen ;) Billy älskar när Lizzy slickar på honom. Då skrattar han gott :)

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0