Tankar

Har en massa som pågår i huvudet inför flytten. Hur ska man inreda på bästa sätt? Snyggt och praktiskt alltså. Jag gömmer gärna undan grejerna också. Typ alla skor som det blir när man är fyra i familjen!!! Surfar en massa nu, men köper inget! Inte förrän vi är på plats och även då kommer det nog vara snålt med inköpen för man vill ju bo in sig lite först. Men det finns en del kritiska grejer som vi får inhandla ganska kvickt för att slippa ha kläderna i flyttlådor och hänga jackorna på stolar och sånt. Hittade en bra sida med tyger (www.tyg.se) där jag definitivt ska beställa tyger till barnens rum sen. Kommer nog satsa på kappor i deras rum, är så trött på dessa gardinlängder överallt!! Vill ha nåt med döskallar till Tintin och nåt i rosa till Nellie. Allt kommer lösa sig i sinom tid :)

Roligt besked

Glömde ju berätta igår att jag fick klasslistan på barnen i Tintins klass. 27 barn är dom och 4 av dom bor på samma gata som den vi ska flytta till! Kan det bli bättre? 2 av barnen bodde riktigt nära, typ numrena efter vårt, sen bodde de andra två lite längre upp på gatan. Så det passar ju perfekt. Hoppas nu de har syskon som Nellie kan leka med också :)
 

Ivö - Drängabryggan

Har inte varit så flitig med uppdatering utav bloggen men nu är jag på G igen. För 10 dagar sen var vi på Ivö igen, men jag blev så avskräckt den ggn så nu dröjer det innan jag kör dit. Det var kö till färjan på ditvägen och ännu mera kö på hemvägen. Plus att det var marknad i Kiaby så det tog extra lång tid att ta sig till färjan. Det märktes även på ungarna att de tyckte det var dags för ett miljöombyte. De tyckte inte det var lika roligt längre. Tintin ville gärna åka till ett ställe med rutschkana, så nästa soliga dag blir det Balsby.
 
 
 
Ville var med och träna på flugfiske på land :P

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0