Babykläder

 
Har gått igenom denna lilla klädhögen med babykläder idag. Nej det är inte Tintins gamla kläder. En jobbarkompis lämna av de idag, de har burits av hennes två barnbarn. Fika uteblev eftersom jag vilade middag och inte vakna när hon körde förbi. Litar inte på Milles vakttalanger eftersom han innan idag var skiträdd för kläder jag vikit och lagt på jimmys säng. Mille våga knappt ens gå in i sovrummet. När babykläder var uppackade var han rädd för dom med. Han är mycket fjantigare än vad Lizzy var när hon var i spökåldern. Fårpläden är han fortfarande rädd för, men men.
 
Imorgon blir det tvätt av kläderna. Har tvättat alla nya ikea lakan idag och har ju inte hur mycket plats som helst till att hänga. Så det får helt enkelt bli imorgon :)

Milton vs Fårpläd 0-1

Idag bar det av till Ikea Älmhult för att införskaffa det sista till Dexters rum. Var inne på fyndet och hittade Ludde fårskinnspläd för 99:-. Köpte en sån. Efter ett par timmar åkte vi inom mamma och plockade upp Tintin. Han ville vara där istället för att följa med på Ikea. En liten omväg bara.
 
På kvällen satt vi i vår goa soffa och kolla film. Milton såg lite spöken då och då och sprang ut i trapphallen och skällde. Lizzy sympatiskällde men hon förstod aldrig varför. Jimmy stängde dörren till Dexters rum och Milton lugna sig lite. Men vid ett par tillfällen ställde han sig och skällde vid Dexters dörr ändå. Jag gick in där och tände lampan. Milton skällde. Jag började plocka bland Ikea-grejerna och när jag tog upp pläden flög han in i tv-rummet till Jimmy. Så tuff var Milton alltså. Rädd för en jäkla pläd. Lizzy förstod inte riktigt varför han var rädd men blev såklart tveksam när han betedde sig som han gjorde. Men hon stod på den och nosa. Ändå våga inte Milton riktigt. Jimmy locka med godis så då sträckte Milton sig så långt han kunde för att få godiset utan att behöva röra pläden. Efter en stunds träning la vi undan den igen. Nytt försök imorgon när det är ljust ute :)
 
 
 

Joe Labero Inferno

Igår såg vi Labero på Arenan. Det var via Jimmys jobb och eftersom så många från jobbet skulle dit så bjöd de även på buffe innan föreställningen.
 
Föreställningen då? Ja vilken show alltså. Vissa små grejer kunde man lista ut hur han gjorde men andra, ja jag kom på mig själv med att sitta och bara gapa. Tintin satt mellan mig och Jimmy och han satt med och bara gapa. Vi satt på bakersta raden och kände ändå värmen från elden på scenen. Tänk de som satt längst fram eller de som var på scenen. Svettigt. 
Labero var mycket underhållande. Roliga skämt. Ja herregud vad man skratta ibland. Men han har ganska läskiga ögon så jag kunde inte riktigt titta på honom alltid. 
 
Allt som allt var det en toppenkväll :)
 
 

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0