"Vindens Skugga" - Carlos Ruiz Zafón

Boken handlar om unge Daniel som kommer i kontakt med författaren Julian Carax bok Vindens skugga. Han blir intresserad av författaren och vill läsa mer av denne mannens verk. Men varför har någon velat förstöra alla Carax-böckerna? Och vem är egentligen Carax? Man får följa Daniels kamp för att få veta mer om Carax. Superbra bok och väldigt spännande! Rekommenderar den verkligen.

Den förlorade sonen...

...är äntligen hemma igen!! Har inte insett hur mycket jag saknat honom förrän han var här igen och fyllde upp tomrummet i mitt mammahjärta. Vid 4-tiden inatt kom han in och sov hos mig i sängen också. När Emil steg upp kunde vi äntligen bre ut oss lite mer. Så mysigt när Tintins lilla arm håller om mig, och han håller hårt också! Är svårt att vända sig haha. Det var fler än jag som blev glada över att Tintin kom hem igen :)
 

Drängabryggan - IVÖ

Har sovit bort halva dan eftersom jag jobbat två nätter. Men när mitt hjärta kom hem från jobbet drog vi till IVÖ eftersom vädret verkligen har varit kanon idag. Jag tog med min väldigt spännande bok och Emil tog med sitt fiskespö. Han var så tyst ett tag så jag t.o.m. glömde bort att han var med och när han börja prata med mig blev jag jätterädd haha
 
 
 

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0