Uppdaterat garnityr!

Igår var det dags för Tintin att få sin efterlängtade tandställning. Han var nervös och spänd för han förväntade  sig att det skulle göra ont att sätta in den. Fastän alla har förklarat att det kommer efteråt och att det kommer spänna i munnen.
Så igår var han så katig efteråt men framåt kvällen började det göra ont och han har även haft ont inatt.
Före
 
Efter
Han fick välja färg på gummiringarna och då valde han regnbågsfärg. I januari ska vi dit igen och då ska han välja annan färg på gummiringarna :) Man får förnya sig lite ;)
Idag är han i skolan (trots smärtan) och är mallig för han är först i klassen med räls!
 
Tandställningen i gommen som han haft ett år är fortfarande kvar.
 

Nyfrisserad!

Dexter har haft lite feber idag så vi har mest  slappat hela förmiddagen. Men nu på eftermiddagen piggnade han till så då tänkte jag att det var dags att klippa honom.
Han fick först klippa lite själv under kontrollerade former.
Sen klippte jag. Slutresultatet blev godkänt enligt mig.
 

Mekanikern igång igen..

Dexter är ju intresserad av allt som har med fordon att göra. En riktig upptäckare är han.
Härommorgonen när jag startade bilen så stod han bakom den och blev hänförd när han såg avgasmolnet skingra sig. Han stod och tittade på avgasröret en stund, sedan provade han sparka lite på det för att till  slut sätta sig på huk och pilla lite på det. "Moton" sa han och pekade på abgasröret men jag svarade att jag hade varit glad om jag hade en bil med motorn där bak ;)
Medan han satt på huk upptäckte han ett eluttag också så då fick  jag förklara att där kopplar man in släpen som bilen drar ibland.
 

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0