"Ja vill inte"-fixaren

Dexter började för ett tag sedan att säga Inte isället för Nej. Men han kan också använda inte i riktiga meningar på rätt sätt. Oftast "Ja vill inte". "Ja vill inte mössa", "Ja vill inte jacka", "ja vill inte byskor", "ja vill inte den". Ja det är några av de mest populära han kör. Så han går ofta ut utan jacka. Försöker se till att han har en kofta på sig, oftast är det ju när vi ska åka bil någonstans och den lilla biten utan jacka är inte så farlig, plus att man inte ska sitta med tjocka vinterkläder i bilen egentligen för då försämrar man bältets funktion. 
 
Måndag och tisdag har vi haft problem med vattnet. 
Denna kopplingen började läcka. Jimmy försökte laga men det är olika dimensioner på rören och dessutom har ena röret en dimension som inte används! Så hitta en del till den är ju stört omöjligt så han fick bygga lite själv så nu funkar vattnet fin fint igen.
Dexter är inte den som är den så han passade på att blåsa löv med kompressorn.
 
På denna bilden torkar han sina vinterstövlar. Det var "bajs" på dom enligt honom. Allt är bajs och bajskorv just nu. Han säger fortfarande klomp till mjölk och bankiss till dammsugaren. Leverpastej är laj. Men annars snackar han på som bara den.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0