Många framsteg

Vilken dag! Den började segt som f*n men sen kom den igång. Pratade med min mor på telefon på förmiddagen och rapporterade att Billy fortfarande inte fått någon tand men ack så fel jag hade! Upptäckte på eftermiddagen att.där finns visst då ett litet riskorn i underkäken som kan göra nog så ont vid ett bett. Inte nog med detta så fick Billy sitta i kundvagnen på Ican i Tollarp för första gången. Det var lite trångt på parkeringen så jag kunde inte baxa ur hela hans bilstol. Men det gick hur bra som helst. Han är stabil min lilla bit.
Nu undrar ni säkert varför Billy har en sommarmössa på sig på vintern. Jo det var som så att Billy hade en varm stickad mössa på sig och Dexter tog själv på sig sommarmössan men i affären tyckte Dexter att han kunde ta sig rätten att byta mössa med lillebror, så det gjorde han.
 
Billy var inte den enda som gjorde framsteg idag. Dexter har för första gången bajsat på pottan!!!! Yeah!!! Jag tog av hans blöja och tyckte han såg kissnödig ut så jag hämtade pottan så lekte vi med lego på soffbordet medan han satt på pottan och vips så kom det en bajskorv. Han blev själv ganska förvånad faktiskt. Hoppas nu han tyckte det var gött att slippa bli kladdig i hela rumpan så han vill fortsätta bajsa på pottan. Kissa på den har vi inte lyckats med än ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0