Billy busunge

Det händer mycket och det går fort. Han flyger fram när han kryper om han har ett mål han vill nå före någon annan. Går gör han inte riktigt än. Fortfarande bara längs väggar och möbler. Men stå utan att hålla sig börjar han bli bättre på.
Förra helgen fick han sitt första "falska krupp"-anfall. Så det blev barn 3 av 3 med krupp. Så sjukt. Dexter är ju den som fått den lindrigaste varianten, han brukar bara besväras av hostan. Tintins har förhoppningsvis växt bort nu, var ett tag sedan. Men Billy har varit riktigt dålig med hög feber flera dagar, utmattad och hängig. Och nu när han börjar bli piggare är han helt ur sina vanliga rutiner. Det här med att bara lägga honom i sin säng när han ska sova är ju helt kört så där får vi vara stenhårda, likadant vilken tid på kvällen som han somnar är ju med ur balans. Helt ska han lägga sig när vi lägger oss. Och dom där framtänderna som jag trodde var på gång har fortfarande inte heller tittat fram.
 
Såhär mysigt kan det iaf vara att sova med en "sängorm" i sängen.
 
En grind vid trappan har vi också fått sätta upp för nu börjar han klättra där. Nu ska vi bara komma ihåg att stänga den också!
Att peka är väldigt inne nu enligt Billy. Han pekar och säger "dä".Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0