Semester - tisdag

Denna dagen bar det av till Skara Sommarland. Enligt meterologerna (rättstavat??) så skulle vädret vara svajigt under veckan och denna dagen verkade bli bäst väder så det fick bli en biltur till Skara. Strax över en timme tog det från Vänersborg.
 
 
Dagen började med en tur på nöjesfältet så vi fick upp värmen. Det var ca 21 grader men lite svalt i vinden. Dexter hade gärna åkt de värsta karusellerna men han var för kort även i vuxet sällskap. Dock fick han åka berg och dalbanan en gång men nästa gång vi försökte var det tvärstopp. Men för övrigt roade de sg kungligt.
Efter nöjesfältet lunchade vi på tacostället.
 
Badet har jag inga bilder ifrån. Lite svårt att bada med barn och fota med en icke-vattentät-kamera samtidigt. Men det var inte länge vi badade pga den svala vinden. Även i badlandet hade Dexter velat åka de värsta rutschkanorna men även här var han för kort och det blev tvärstopp. Dock åkte vi forsen (då man sitter i en gummiring) och sen simmade vi lite. Var man i vattnet och rörde sig frös man inte men så fort man blev still blev man kall. Barnen som är så spinkiga (generna) huttrade efter en kort stund. Men hela familjen var i :)
 
Efter badet behövde vi värma upp oss så då roade vi oss på de olika lekplatserna. Det klättrades och åktes rutschkanor som bara den. Billys favorit var rampen upp till en klätterställningen. Den lutade lagom mycket så han kunde gå upp och ner hur många ggr som helst.
 
Efter lekplatserna tog vi en svalkande glass för då hade vi såklart fått upp värmen igen. Sen blev det en tur till på nöjesfältet. Sen provade vi att spela lite på lotter för att se om vi kunde vinna något. Vi satte gränsen på 200 kr men ingen vinst fick vi.
 
Vi avslutade Skara vistelsen med att åka tåget genom hela sommarlandet hela familjen.
En dag vi var mycket nöjda med :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mitt livsverk

En blogg om mina barn, livet och handarbete

RSS 2.0